|
Post by SZOPEN on Aug 6, 2005 20:13:00 GMT 1
Witaj Dawidku mój drogi przyjacielu!!! Od dawna nosze siê z zamiarem napisania ci tego co teraz powiem: gdzie lista cz³onków pañstwa. chcia³bym pokazaæ znajomym, ¿e jestem w tym pañstwie, a tam nic o nas (obywatelach) nie ma. Przecie¿ pañstwo to nie tylko w³adca, al i poddani. Nam te¿ siê coœ nale¿y. No nie??papa
|
|
|
Post by David Hallmann on Aug 7, 2005 15:12:35 GMT 1
S³awa! A gdzie jest lista wszystkich obywateli Pañstwa Polskiego? O ile mi wiadomo nie ma takowej listy by ka¿dy sobie móg³ j¹ zobaczyæ i w ogóle. Dlatego nie ma listy obywateli Gotzlandii powszechnie dostêpnej. Niestety nawet gdybym chcia³ zrobiæ tak¹ listê teraz to nie by³oby to mo¿liwe bowiem po Wielkiej Katastrofie Komunikacyjnej o której mo¿na przeczytaæ tutaj: www.gotzland.proboards46.com/index.cgi?board=News&action=display&thread=1119345275wszystkie dane zosta³y skasowane... Po wakacjach zamierzam przeprowadziæ spis powszechny obywateli Ksiestwa Gotzlandii. Pomijam ju¿ fakt, ¿e aktywnoœæ wiekszosci obywateli Gotzkich jest najmniej niezadowalaj¹ca i wiekszoœæ z nich nie powinna sie znalezc na liscie... gdyby tylko taka istnia³a. Ale juz wkrótce reforma ewidencyjna Pozdrawiam! Chwa³a Gotzlandii!
|
|
|
Post by Bojownik on Aug 7, 2005 18:42:16 GMT 1
A mo¿e wprowadziæ paszporty?
|
|